Запознайте се с новият корпоративен уебсайт на “Тексим Банк” АД

Уважаеми клиенти,

„Тексим Банк“ АД, има удоволствието да Ви представи новия си корпоративен уебсайт.

Устремени към развитието и в крак с дигиталната ера, в която живеем, „Тексим Банк“ АД изгради изцяло нов уебсайт, отговарящ на най-новите дигитални стандарти. Новият уебсайт е с изчистен дизайн, максимално лесен, с интуитивен и достъпен интерфейс, който същевременно е в крак с последните световни тенденции за корпоративни интернет страници.

Вижте нашия рекламен клип тук.

„Тексим Банк“ АД създаде изцяло нова финтех бранд визия, нов бранд бук; създаде нови рекламни материали, като обнови всички визии на своите плакати, листовки, пирамиди. Банката обнови своята бранд стратегия, социалните си мрежи, визиите в офисната си мрежа и визиите на своите онлайн постове; обнови визията на своето мобилно банкиране. Стартира проект по дигитализиране и отдалечена идентификация и създаване на сметки и кандидатстване за кредити и карти без необходимост от посещение в офис на Банката. Предлага се дистанционно подписване на документи. Стартира проект по създаване на дигитални банкови пакети от услуги.

Уверяваме ви, че „Тексим Банк“ АД ще продължи да:

  • поддържа имидж на високотехнологична банка;
  • поддържа висок професионализъм в обслужването, отговорност, ангажираност, да прилага най-добрите банкови практики;
  • прилага индивидуален подход към клиентите, гъвкав и бърз начин на предлагане на възможни решения и професионално отношение в клиентското обслужване;
  • поддържа високо ниво на клиентска удовлетвореност и лоялност чрез постоянно следене на новите тенденции в пазарни търсения.

Иновативните и дигитални услуги и продукти, гъвкавост и опростяване на банковите процеси и насоченост към клиентите и тяхната удовлетвореност дават трайна заявка за все по-успешното развитие и утвърждаване на лидерските позиции в дигиталното банкиране. „Тексим Банк“ АД е от новите поколения дигитални банки със собствен нео бранд, финтех дигитална изработка и нео ценност!

Бъдещето е Дигитално! Бъдещето е Тексим! 

С уважение,

Екипът на Теским Банк АД