Онлайн банкиране

Онлайн банкирането е сравнително нова услуга на банките, създадена в полза на потребителите на банкови продукти. Да разполагате с онлайн банкиране означава да можете да използвате почти всяка услуга, традиционно предлагана в банков офис, направо от компютъра или телефона си, по всяко време на деня и от всяко място с интернет достъп.

Онлайн банкиране от Тексим Банк

Онлайн банкиране

Използването на онлайн банкиране от Тексим Банк изисква компютър, таблет, мобилен телефон или друго устройство, плюс интернет връзка и кредитна или дебитна карта. За да получите достъп до услугата, трябва да се регистрирате в портала за онлайн банкиране на банката и да създадете лично потребителско име и парола, които да използвате по-нататък за влизане в системата.

След това с нашето онлайн банкиране можете да извършвате множество финансови операции като изпращане на банкови преводи, плащания на сметки, справки и проследяване на състоянието на сметката, входящи и изходящи преводи. В системата за онлайн банкиране на Тексим Банк можете също да отваряте нови сметки и да кандидатствате за кредитни карти.

Нещо важно, което държим да споменем: използването на мобилно онлайн банкиране е напълно безплатно.

Онлайн банкиране

Какво можете да извършвате с мобилно онлайн банкиране от Тексим Банк

Мобилното онлайн банкиране от Тексим Банк представлява специално създадено мобилно приложение, което можете да инсталирате на телефона или таблета си и да използвате като виртуален банков офис по всяко удобно за вас време.  На практика с нашето мобилно онлайн банкиране разполагате със собствен банков офис, в който можете да извършвате голяма част от финансовите си операции:

 • Едно от най-големите удобства на мобилното онлайн банкиране е, че можете винаги и по всяко време да следите движенията по всички свои сметки в Тексим Банк, както и да проверявате текущите ви наличности.
 • С мобилното онлайн банкиране можете да правите банкови преводи и да проверявате дали сте получили банкови преводи.
 • Мобилното онлайн банкиране ви позволява да плащате битови и фирмени сметки, без да посещавате офиси на компаниите доставчици на стоки и услуги.
 • В платформата за мобилно онлайн банкиране можете лесно да проследявате информацията за дължими суми по кредитните си карти.
 • Можете да погасявате задълженията си по кредити и кредитни карти директно от телефона си чрез мобилното онлайн банкиране.
 • С мобилно онлайн банкиране от Тексим Банк можете да прехвърляте средства между собствените си сметки.
 • В приложението за мобилното онлайн банкиране можете да управлявате кредитните и дебитните си карти – да ги блокирате или активирате по всяко време.
 • Приложението за мобилното онлайн банкиране на Тексим Банк ви позволява също да следите валутните курсове за деня, както и да осъществявате бързо и лесно покупка и продажба на валута.

Какво печелите, когато използвате мобилното онлайн банкиране от Тексим Банк

Онлайн банкиране

Освен удобството да разполагате със собствен, денонощен банков клон в телефона си, мобилното онлайн банкиране на Тексим Банк ще ви донесе и няколко допълнителни ползи. Ето какво ще спечелите, ако го използвате:

 • Няма да се налага да губите време, за да стигнете до офис на банката за всеки превод.
 • Мобилното онлайн банкиране е с много по-изгодни такси в сравнение с таксите на място в офисите ни.
 • Няма да се налага да губите време по опашки за плащане на битови сметки.
 • Няма да плащате такси при преводи между лични сметки.
 • С мобилното онлайн банкиране междубанковите плащания са експресни чрез системата РИНГС.
 • В приложението ще получавате актуална информация за всички нови продукти и услуги на Тексим Банк, както и за промоциите, които периодично осигуряваме за вас. Така ще можете лесно да се възползвате от тях, без да губите време в проучване.
 • В приложението за мобилно онлайн банкиране ще намерите подробна информация за всички офиси и банкомати на Тексим Банк.

Кой може да използва мобилно онлайн банкиране на Тексим Банк

Мобилното онлайн банкиране е достъпно за всички наши клиенти, които имат сметка в Тексим Банк. Може да се използва както от физически, така и от юридически лица за управление на лични или фирмени сметки.

Приложението има добре разработен интуитивен дизайн, с който всеки може да работи, без да изпитва затруднения. И все пак, ако имате въпроси относно нашето мобилно онлайн банкиране, свържете се с наш консултант на тел. 02/903 55 00 или 0700 10 115.

Сигурно ли е да използвате мобилно онлайн банкиране от Тексим Банк

Приложението за онлайн банкиране е снабдено с най-висока степен на защита и гарантира абсолютна сигурност както за личните ви данни, така и за финансите ви. Мобилното онлайн банкиране може да се използва единствено от телефона, на който е регистрирано, а достъпът до него е с потребителско име и парола, избрани от вас. Макар че плащанията чрез онлайн банкиране се извършват бързо, за тях се изисква наличието на специален 10-цифрен код, който още веднъж подсилва сигурността ви.

Все пак помнете, че е необходимо да пазите в тайна потребителското си име и паролата си. Това е най-добрият начин да подсигурите защитата си.

Как да получите мобилно онлайн банкиране от Тексим Банк

Онлайн банкиране

Да получите мобилно онлайн банкиране от Тексим Банк е лесно. Можете да го направите в няколко прости стъпки.

Преди да започнете регистрацията, направете си регистрация в системата ни за интернет банкиране. Ако вече имате, използвайте я.

Като начало, свалете мобилното приложение от App Store или Google Play, в зависимост от операционната система на телефона си. Стартирайте мобилното онлайн банкиране и въведете потребителското име и паролата, с която използвате Интернет банкиране.

В системата за Интернет банкиране ще получите 6-цифрен код, с който да потвърдите регистрацията за мобилно онлайн банкиране. Кодът може да получите и в офис на Тексим Банк. Въведете кода, след това въведете персонален ПИН код, с който всеки път ще влизате в своето мобилно онлайн банкиране.

В този момент ще се наложи да посетите офис на Тексим Банк, за да довършите регистрацията си за мобилното онлайн банкиране по сигурен начин. Там на място ще имате възможността да конфигурирате правата и лимитите по сметките си. Конфигурацията можете да промените и в системата на Интернет банкиране.

След това можете да използвате свободно своето мобилно онлайн банкиране по всяко време на денонощието и от всяко място по света, където имате достъп до интернет.

Ако имате въпроси по отношение на мобилното онлайн банкиране, свържете се с наш консултант на тел. 02/903 55 00 или 0700 10 115.