Дигитална банка Тексим Банк

Дигитална Банка | Texim Bank

Дигиталната трансформация тече с пълна сила по света и обхваща търговията и индустрията. Тексим Банк работи активно по дигитализиране на своите услуги и разполага с платформа за дигитална банка, така че да управлявате парите си, без необходимост от посещение във физически офис на банката.

Тексим Банк работи по модела Phygital, който съчетава всички плюсове на физическа и на дигитална банка. Комбинацията между физическа и дигитална банка подобрява значително преживяването на клиентите ни, като им позволява да разполагат с много повече удобства при управлението на финансите си. Нещо повече, възможността да избирате дали да работите с физическа или дигитална банка ви дава неоценимото предимство да използвате необходимите ви услуги и продукти по най-удобния за вас начин. Прочетете повече за възможностите на дигитална банка Тексим Банк.

Phygital – физическа и дигитална банка Тексим Банк

Дигитална Банка | Texim Bank

Phygital банкиране е термин, който описва смесването на традиционни физически банкови услуги с модерни цифрови технологии. Думата е комбинация от „физически“ и „дигитален“, и се отнася до интегрирането на физическа и дигитална банка.

Накратко, при Phygital банкиране, физическите клонове се възползват от предимствата на една дигитална банка по различни канали. Тексим Банк използва и физически, и дигитални канали за предлагане на банкови услуги.

В ролята си на дигитална банка Тексим Банк интегрира физическите си банкови клонове в дигитални платформи – сайт за интернет банкиране и приложение за мобилно банкиране. Чрез това интегриране на цифрови канали с физически банкови клонове, банкомати и центрове за обаждания, нашата дигитална банка създава пълноценно и удобно потребителско изживяване за всеки наш клиент.

С комбинираната физическа и дигитална банка Тексим Банк, имате възможност да извършвате различни банкови транзакции, откриване на разплащателни сметки и депозити, кандидатстване за заеми, тегления и прехвърляне на средства както чрез физически, така и чрез цифрови канали. Това ви позволява да изберете най-удобния за вас начин за ползване на банкови услуги.

Предимството на системата Phygital като комбинация от физическа и дигитална банка е, че все още позволява традиционни посещения в банков офис за клиентите, които не харесват или се сблъскват с предизвикателствата на бързата дигитализация на банковите операции. По този начин осигуряваме  избор на клиентите си и плавен преход към новите технологии.

От друга страна, възможността за използване на дигитална банка Тексим Банк подобрява клиентското изживяване с модерни технологии, които правят много по – бързи и изгодни банковите операции.

В Тексим Банк осигуряваме доверието и комфорта на клиентите ни и виждаме резултата: все по-голяма удовлетвореност.

Дигитална Банка | Texim Bank

Какво предлага дигитална банка Тексим Банк

В дигитална банка Тексим Банк са включени всички съвременни технологии, които могат да направят вашите онлайн финансови операции бързи, лесни и сигурни.

Когато използвате дигитална банка Тексим Банк, можете да разчитате на отворено банкиране, на отлична киберсигурност и изключително добро клиентско изживяване. В същото време, наличието на човешко взаимодействие към нашата дигитална банка извежда банкирането на съвсем ново ниво, като ви позволява да получавате адекватно съдействие и професионална консултация при управлението на финансите си.

Защо освен дигитална банка Тексим Банк предлага и физически клонове

Дигитална Банка | Texim Bank

Технологиите за развитието на дигитална банка напредват все повече, но това не означава, че на този етап физическото банкиране не е необходимо. Напротив, именно комбинацията между физическа и дигитална банка предоставя комфорт на всички наши клиенти.

Услугите в дигитална банка Тексим Банк са от най-високо ниво, като ние предоставяме възможност на клиентите си и за човешкото общуване при идентифициране на клиента, уточняване на детайлите и подписване на договорите по усвояване на кредити, издаване на кредитни карти, банкови сметки и други важни финансови операции.

Наличието на физически локации дава възможност за личен контакт, а ние знаем колко важно е за нашите клиенти да получат консултация, внимание и обслужване и колко различно е това преживяване от работата с дигитална банка, където човешкият фактор е незабележим. Ето защо нашата дигитална банка дава възможност да я използвате само до там, докъдето се чувствате комфортно. Всяка една операция, започната в нашата дигитална банка, може да бъде довършена във физическите ни офиси, където наш служител ще ви обърне персонално внимание и ще отговори на всички ваши въпроси.

Удобствата на дигитална банка Тексим Банк

И все пак, в днешното забързано време все повече клиенти използват удобствата на дигитална банка Тексим Банк.

  • Използването на платформата на дигитална банка Тексим Банк ви дава възможност да извършвате нужните финансови операции по всяко време на денонощието, без да се съобразявате с работното време на банковите офиси – да правите преводи, справки, да обменяте валута, да откривате и закривате депозити и разплащателни сметки, и др.
  • С дигитална банка Тексим Банк не се налага да губите време, за да стигнете до физически офис, да чакате ред и да се връщате обратно.
  • Услугите на нашата дигитална банка ви дават възможност да извършвате почти всичките си финансови операции от всяко място по света, на което имате достъп до интернет на телефона или компютъра си.
  • С дигитална банка Тексим Банк не се налага да посещавате офис на банката, за да кандидатствате за банков продукт. Можете да изпратите запитване или да кандидатствате през платформата на нашата дигитална банка за кредит, дебитна или кредитна карта и други продукти, и да посетите офиса само за да подпишете договора, да усвоите кредита или да вземете пластиката на картата си.
  • Използването на дигитална банка ви позволява да следите по всяко време на денонощието движенията и наличностите по сметката си.

Как да използвате дигитална банка Тексим Банк

За да използвате услугите на дигитална банка Тексим Банк, е нужно да направите регистрация в системата и да посетите удобен за вас клон на банката, за да активирате услугата. Потърсете ни на тел. 02/903 55 00 или 0700 10 115, за да получите цялата необходима информация за нашата дигитална банка.