Предимства > Издаване > Такси и комисиони > Лимити и минимални вноски > Съвети за сигурност > Игри и промоции >

Пазарувай изгодно

  


Актуални игри, промоции и специални предложения за нашите картодържатели


Съвети за добра инвестиция с кредитните карти от Тексим Банк:

 

Електронните разплащания са все по-често използвани в ежедневието поради удобството, сигурността, лекотата и лесното проследяване на разходите. Според последни проучвания* значителна част от потребителите биха се отказали от поръчка или конкретна покупка ако търговецът не приема онлайн разплащания, а само пари в брой. Защо потребителите предпочитат електронните разплащания:

 

  • Инвестирате не само в любимите си неща за пазаруване. Инвестирате и във времето си! Лесно е! Организирайте следващата си почивка бързо, заплатете самолетните си билети лесно и резервирайте своя хотел удобно!

 

Какво още?

  • С помощта на кредитни карти  от Тексим Банк можете да платите сметка в ресторант или заведение, да си купите любимата книга или списание докато чакате полета си на летището.

  • Забавления за свободното време: театър, кино или концерт – не пропускайте изявата на любимата ви звезда. А защо не билети за следващия тенис турнир? Или екипировка за вашата тренировка…

 

Нашите допълнителни предложения:

  • Оферти за дома – кухненски уреди, бяла техника и мебели за дома. С помощта на Тексим Банк и HomeMax можете да направите желаната покупка веднага и след това да я погасявате на малки месечни вноски. Разгледайте офертите и се възползвайте от специалните цени на стоки!

 


  • Бяла техника и малки електроуреди – хладилник, съдомиялна машина или фурна – сега е моментът за покупки от Лекс Груп АД за вашето домакинство! Ако фурната отдавна създава проблеми или реотанът не работи – не отлагайте избора на нова готварска печка! Пасатори, миксери и тостери, микровълнови, прахосмукачки и хлебопекарни. Ще откриете всичко в мрежата на нашите партньори и можете изцяло да промените старта на деня си с едно истинско ароматно кафе! 

  • Черна техника или климатична техника – нашите партньори Булвес клима и Мистър Климат ООД ще предложат решения за вашите нужди. 

 


  • Мебели за дома – нови тапицирани кухненски столове, смесители на мивката, по-удобен матрак в спалнята – с помощта на Тексим Банк ще реализирате финалната покупка като добре обмислена инвестиция!

 

И защото вярваме, че сте от хората, които инвестират в правилния момент и в точното време, споделяме с вас още съвети за добри покупки:

  • Дрехи и козметика – новите колекции са вече в магазините и ще ги откриете със специални отстъпки. Подновете гардероба си и презаредете с нова доза мода и качествен лайфстайл. Посетете любимите си обекти за дрехи, обувки и аксесоари в най-близкия до вас търговски център! Не подминавайте новите серии парфюмерия и козметика и бъдете в тон с модните тенденции! С кредитните ни карти се грижим да пазарувате с усмивка – разплащате се за секунди и желаните дрехи стават ваши!

 


  • Инструменти за майстора вкъщи – заповядaйте при нашия партньор HomeMax или Авекар 2013 ЕООД, където ще напълним “пазарската ви чанта“.

 

С пожелание за приятно пазаруване с кредитните ни карти,

Екипът на Тексим Банк

 


*Проучване на Visa: "Проучването за практики на разплащания за стоки и услуги, свързани със свободното време", публикувано на 02.10.2017г.